Help! Mijn kind wil niet gecoacht worden!

Is uw kind nog niet toe aan coaching maar wilt u als ouders advies en ondersteuning krijgen?

Dan kan ik u helpen om in gesprek met uw kind te komen en het te begeleiden.

Daarbij kan ik u literatuur en handige spelletjes en andere werkvormen aanbieden.

Zo ben ik ambassadeur van Kids’Skills en kan ik ouders leren hoe je op een speelse manier je kind een nieuwe vaardigheid kan leren (Parents’ Skills)

Ik raad u boeken aan waarin handige oefeningen staan die u thuis kunt doen, ik leer hoe u uw kind kan leren ontspannen met Mindfulness, om niet-helpende gedachten in helpende om te zetten en nog veel meer.

Zo zijn uw zorgen snel van de baan en komt u weer in goed contact met uw kind.

 

Belangrijk in het contact tussen ouders en kinderen is dat ze beide geven en nemen en er erkenning voor krijgen.

Bent u een ouder die veel zorgt en weinig vraagt van uw kind omdat u ervan overtuigd bent dat u uw kind een onbezorgde jeugd wil geven? Dan kan ik u tips geven om het wat evenwichtiger te laten zijn: het is bijvoorbeeld voor een kind belangrijk om te geven en niet alleen te nemen.

Bent u in een echtscheiding verwikkeld? Dan kan ik u helpen om met uw pijn en verdriet om te gaan en in staat te zijn om uw kinderen te steunen en tot een goede regeling te komen.

Heeft uw kind problemen op school of zit u met uw handen in het haar hoe u uw puber moet aanpakken? Ik kan u daarbij ondersteunen.

Wilt u gewoon uw zorgen en onzekerheden kwijt? En een luisterend oor. Ook daar ben ik voor.

Het kan erg opluchten om een of enkele gesprekken te hebben en het heeft zeker een goed effect op het contact van u met uw kind.

 

 

 


Geen reacties »

No comments yet.

Leave a comment

Charlotte Borggreve